Sivut

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Bändivierailun järjestelyitä

Viime syksystä lähtien on suunniteltu konserttikiertuetta Raamattuopiston musalinjan bändin kanssa Bulgariaan. Aluksi oli varovaista tiedustelua mahdollisuuksista ja resursseista täällä ja sitten soittimien etsimistä ja olemassa olevan sälän kuvaamista. Tässä kirkon mikseri. 


Laulujen opettelua turkiksi. Lopulta asia on konkretisoitunut lähtökonserttiin, jossa jo sujuvasti lauletaan turkiksi. 


Muutama aikaisempi videokin löytyy ja nyt vain jännityksellä odotetaan ja katsotaan miten konsertit eri seurakunnissa ja ulkona mahalleilla sujuvat. Tuleeko sopivia säitä? Entä kuulijoita? Onnistuuko kaikki edes suunnilleen? Järjestelyitä on paljon tehty, mutta paikallseen tapaan luontevasti kaikki on vielä sopivasti avoinna. Ensin on luvassa viikonloppuna musa-leiri nuorille ja sitten pääsiäisviikolla konsertteja ja Jeesus-elokuvan näytöksiä. Kiireiset pari viikkoa odotettavissa. Puolilta päivin on suunta kohti Sofian kenttää. Matkan vaiheita voi seurailla: https://www.facebook.com/sixpeacepuzzle




1 kommentti:

  1. Tervehdys ystävät siellä Peshterassa!

    Aivan fantastisen ihanaa tuo bändivierailu! Ajatella miten paljon vaivaa ovat nähneet oppimalla nuo laulut ulkoa!! Aferin onlara!! Herra siunatkoon jokaista esiintymistä ja kääntäköön milletkansan sydämen Herralle!!

    Toivotan teille ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ! Herra on ylösnoussut ja me saamme elää kun Hän elää!

    Kevät tulee Kainuuseenkin vaikka lunta on vielä paljon.

    Rakkaita terv. Solveig

    VastaaPoista