Sivut

maanantai 9. helmikuuta 2015

Neljävuotias prinsessa

Vuoden alussa perheessämme saatiin arjen keskelle juhlat. Prinsessallamme oli 4-vuotis syntymäpäivät. Tässä pieni häivähdys juhlistamme.



Aamulla ensimmäisenä kello soi. Meillä lapset heräävät yleensä ensimmäisenä, mutta tänä aamuna halusimme viedä prinsessalle laulun kera aamupalan sänkyyn. Vastaanotto ei ollut aivan heti innostunut. Mutta aamupalaherkut nähtyään sai prinsessa sopivasti piristystä.




Päivemmällä oli sitten se odotetuin osuus. Lahjat. Niitä oli postitäti tuonut jo pitkin viikkoa ja malttamattomien harmiksi, paketeissa luki, että avataan vasta syntymäpäivänä. Mutta riemu syntymäpäivänä oli sitäkin suurempi. Lahjoja ennen syötiin prinsessan itse valitsema suklaakakku, pidettiin syntympäivä puheita, joissa muisteltiin edellisiä syntymäpäiviä sekä annettiin paras lahjamme: veimme rukouksessa prinsessamme ja hänen elämänsä Jumalan eteen.



Jotta prinsessaudesta tulisi konkreettisempaa ripustetiin yksi lahjoista sängyn yläpuolelle. Siellä prinsessan oli hyvä prinsessaharson keskellä nukkua. Kissa sai myös uutta jahdattavaa sen liepeistä. Isäkin oli ennakolta viisas ja teki ripustukseen heikoimman lenkin valmiiksi, kesti nimittäin kaksi viikkoa, kun harso tuli sisarusrakkauden selvittelyiden lomassa alas. Neljä vuotias prinsessamme on jo aika iso, mutta kuitenkin vielä kovin pieni.

1 kommentti:

  1. 4 vuotialle prinsessalle sydämelliset terveiset! Jeesus häntä siunatkoon!
    Tänään klo 13 kokontuu Filippuksen läh.piiri ja luetaan viimeisiä uutisia teiltä, kirje ja seurakuntlainen.fi-uutiset. Muistamme ennen kaikkea teitä rukouksin.
    Terv. täältä Kajaanin lumikinoksien keskeltä!

    VastaaPoista