Sivut

perjantai 23. tammikuuta 2015

Vuoden aluksi

Vuosi on vaihtunut jo hyvän aikaa sitten. Lunta ei Peshterassa ole. Tosin 15 kilometrin päästä Batakin kaupungista sitä jo löytyy. Tietokone kuvineen on huollossa, mutta pitäisi olla tulossa tänään kuriirilla. Joulun kiireiden jälkeen pidimme lomaa, juhlimme uuttavuotta rauhallisesti lautapelien merkeissä ystävien kanssa, kävimme tutustumassa Pamporovon lumisiin vuoriin ja juhlimme tytön 4-vuotissynttäreitä. Aloitimme myös joulutauon jälkeen nuortenillat Jeesus-elokuvan merkeissä. Monet olivat kutsuneet ystäviään mukaan, joten mikro popcornia valmistaessani meinasi tulla kiire. Onneksi elokuva ei ollut lyhyimmästä päästä, joten lopulta kaikki saivat myös santsi-kierroksen.

Keväälle on myös paljon hyviä suunnitelmia tehty. Toinen seurakuntakokous on muutaman viikon päästä. Sopivan leiripaikan löytyessä koetamme järjestää seurakuntaleirin. Krushevossa aloitellaan nuorteniltoja. Ja monta muuta asiaa on mielessä. Nyt on vieraita Turkinmaalta ja tänään alkaa Peshteran koruprojektin ensimmäinen opetuspäivä, joten kiirettä piisaa. Ehkäpä jo ensiviikolla kuuluu kuvien kera Pamporovosta ja näistä muista.

Siunattua loppuvuotta toivoen,

Haveriset

1 kommentti:

  1. Minä olenkin elänyt Peshterassa viime päivät. Yritän tehdä pastorille perheineen kuva-albumia yllätykseksi. Jos ehtii, laitan sen esikoisen mukana Istanbuliin ja sieltä se toivottavasti jonkun mukana tulee sinne perille. Oletteko siitä Mansikka-jutusta puhuneet ja päässeet johonkin tulokseen?

    VastaaPoista